2010. november 13., szombat

újabb vásárlási tapasztalat

Ma ismét bababoltban jártunk és ismét vásároltunk. Az első olyan termékünket sikerült beszereznünk, amit a Baba is használhat majd akkor, amikor megszületik.

Most vettük meg a szoptatós párnát, hiszen már a baba érkezése előtt is jó szolgálatot tehet, hiszen az olvasottak és mások várandós tapasztalatai alapján várható, hogy hamarosan megkezdődik az az időszak, amikor már nehezebb az alvás a kényelmetlen testhelyzet miatt. Remélem, hogy a párna segítségével át tudom vészelni a zűrösnek ígérkező éjszakákat, bár egyelőre nincs semmi gondom a kényelmes alvási pozíció megtalálásával.

De ma már sikerült tesztelni is az új ágyneműt, hiszen - a készülő jégpálya megtekintését, az ebédet, a vásárlást és a rövidke, Hármashatárhegyen tett sétát követően - kellőképp fáradtan érkeztünk haza, így délután pár órát pihentünk. A délutáni alvásnál magam mellé vettem a párnát, ami közel olyan hosszú, mint én, miközben oldalt fekve összegömbölyödök, így könnyen a fejem alá tudtam rakni úgy, hogy közben a lábam is kényelmesen megpihent rajta. Eddig úgy néz ki, hogy bevált; későbbi tapasztalatokról meg majd később számolok be.

Az interneten utánanéztünk annak, hogy más, nagyobb, ismertebb babaáruházban milyen áron kapható ilyen párna, és ahhoz viszonyítva kevesebb, mint a feléért sikerült hozzájutnunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése