2012. január 23., hétfő

színházban

kis családunk már színházban is járt!
Kislányunk karácsonyra 3 db színházjegyet kapott a Kolibri Fészek-ben megrendezésre kerülő Tekergő című, csecsemőknek szóló előadásra.
az előadás 25 perces volt, ekkor még nem volt szabad felmenniük a gyerekeknek a színpadra, és a fényképezés sem volt megengedve, azonban az előadás után játékok kerültek elő, ekkor már a gyerekek birtokba vehették a színpadot és végre a szülők is kiélhették fényképezési vágyukat, a 11 órakor kezdődő színházi program így nagyjából 1 órásra sikeredett.
a színpad előtti részen párnákon lehetett helyetfoglalni, de akik nem a földön szerettek volna ülni, azok a színpadtól távolabb lévő székekről nézhették a színes előadást. mi közvetlenül a színpad előtti részre fészkeltük be magunkat. Annának annyira tetszett az előadás, hogy már akkor legszívesebben ment volna fel a színészek közé, de sajnos ezt nem tehette meg, be kellett érnie annyival, hogy a színpadba kapaszkodva álldogáljon és táncoljon a zenére.
az előadást követő játékot mi is megörökítettük, ízelítőül íme néhány kép


azt éreztem, hogy Manónak tetszett ez a közös program, ezért nagy valószínűséggel a másik két, csecsemőknek szóló előadásra is beszerezzük nemsokára a jegyeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése