2011. március 17., csütörtök

megismerkedés a gyermekorvossal

A környéken lakókkal nem tartunk szoros kapcsolatot, így olyanokkal sem, akiknek kisgyerekük van. Ennek köszönhetően nem túl egyszerű a környéken lévő ellátásokkal kapcsolatban információt szerezni, így pl. azzal kapcsolatban sem, hogy melyik közeli gyermekorvost kellene választani. De múlt héten, a védőnőnél tett látogatás alkalmával megtudtam, hogy a gyermekorvosi rendelőben a szülőknek hetente kétszer lehetőségük van találkozni a leendő, választott, ebben a körzetben rendelő gyermekorvossal.
Bár szabad orvosválasztás van, első körben mégis megnézem, hogy milyen a körzetben rendelő orvos. Ha esetleg mégsem volnék elégedett a körzeti gyermekorvossal, még utána is lehetőségem van váltani.
A gyermekorvossal való első találkozásra ma délelőtt kerítettem sort. A bemutatkozást követően a tapasztalt, idősebb doktornő mosolyogva és örömmel vállalta el a nemsokára megszülető Picikénk ellátását. A mai, első, gyermekorvosnál tett látogatáskor a doktornővel váltottunk egymással néhány mondatot, ami alapján az a benyomásom, hogy a közeli rendelőben jó kezekben lesz a Picur, ha néha megbetegszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése