2010. október 3., vasárnap

nőgyógyásznál - II.

Abban a tudatban, hogy a teszt kimutatta a szervezetemben jelenlévő HCG-t, felhívtam az orvosom, hogy időpontot kérjek tőle. Az idő viszonylag sürgetett, ugyanis augusztus 5-re a repülőjegyünket lefoglaltuk. Sajnos az orvos pont akkor ment el szabadságra, amikor a rendelőt hívtam az új találkozás időpontjával kapcsolatban. Nagy nehezen sikerült szabad helyet kapnom augusztus 3-ra. Fellélegeztem, hogy ez nagyszerű, így nyugodtan indulhatunk el 3 hétre nyaralni.
Augusztus 3-án, kedden már közösen kerestük fel a doktort, aki hüvelyi ultrahanggal kimutatta, hogy a picinek már látszik a szíve, és a kis ember hossza 6 mm, kora 6 hetes és 3 napos. Ekkor kaptuk meg az első - és azóta is egyetlen - felvételt a piciről.
De hogy annyira azért mégse legyen egyszerű a csütörtöki elutazásunk, reggel még fel kellett keresnünk az 1. laborvizsgálat miatt a kórházat, ahová vizeletmintát kellett vinni és levettek tőlem 4 fiolányi vért.
Mivel a labor az utazás napján volt, így az eredményeket majd csak akkor kapom kézhez, ha hazaértünk, vagyis az orvossal való legközelebbi találkozáskor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése