2015. április 14., kedd

mosható tisztasági betét

Régóta használok tisztasági betétet, de még csak most hallottam arról, hogy létezik nem csak egyszerhasználatos, hanem mosható is, olyan, ami öntapadó csík nélkül is a helyén marad, nem csúszik el.
Az interneten "jött szembe" Tündesz blogja, ahol részletesen meg lehet nézni az általa készített tisztasági és egészségügyi betéteket, ill. ezek árait. A megrendelést le lehet adni egy, a blogról letöltött űrlapon, vagy e-mailben is. Tündének van Facebook oldala is, ahol szintén sok információ megtalálható.



Én 6 db mini tisztasági betétet rendeltem, fehér, ill. mintás dekoranyaggal készültet. A készítő több egészségpénztárral is szerződésben áll, így ezek az egészségpénztárnál elszámolható termékek.
Tudom, magától értetődőnek kellene lennie, hogy egy szolgáltató pontos, kedves, megbízható, ügyfélbarát legyen, aki mindenre kiterjedően tájékoztat a megrendelésről és annak menetéről, de sajnos - sokszor tapasztalom - ez nem általános. A Tündével folytatott levelezés alapján elmondhatom, hogy példaértékűnek tartom azt, amit és ahogyan csinál.
De nem csak itt, a blogon szeretném ezt elmondani, hanem Az Év Anyavállalata 2015. indulói között egy szavazattal is meg szeretném erősíteni Tündét abban, hogy nagyszerűen csinálja azt, amit csinál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése